1 ek rozspálinka /soha nem tettem bele, mert nem tudom beszerezni/
1/2 kk feketebors
4 szál újhagyma
1 /esetleg 2/ tojás
5 ek kukoricaliszt
2 ek búzaliszt
A húst vágd 2,5 cm-es kockákra, a hagymát karikázd fel. A szójamártást keverd el a hagymával és a pálinkával tedd bele a húst és borsozd meg. Hagyd ebben a pácban legalább 15 percig. Addig keverd el a kukorica és búzalisztet a tojással. /Ha nagyon sűrű tehetsz bele még egy tojást/ A húst tedd ebbe a masszába és jól keverd el! Kanállal kisebb adagokat vegyél ki és süsd meg. Szecsuáni fűszeres szezámmártással és rizzsel tálald.
Páclé
Hús a páclében
Hús a panírtésztában
Kanállal szaggatjuk
Én szecsuáni fűszeres mártást nem tudtam szerezni, ezért a következő öntetet csinálom hozzá: 2 ek szezámmag. 2 dl húsleves, 4 ek szezámolaj, 4 ek méz, 2 ek szójaszósz, bors.
A szezámmagot megpirítom, ráöntöm a húslevest, beleteszem a többi hozzávalót, felforralom és 3 percig főzöm.