Hozzávalók:
-
A rozmaringos focaccio tésztája
-
füstölt kolbász
-
szeletelt hagyma
-
1 nagy doboz tejföl
-
1 tojás
-
reszelt sajt
A megkelt tésztát 4 felé vágjuk /kicsit nagyok lettek: egy gázos tepsibe csak kettő fért bele, tehát lehetne több részre is vágni, ha valaki kisebb pizzákat szeretne/.
Körlappá nyújtjuk a cipókat. A lap egyik felét megkenjük tejföllel, erre halmozzuk a kolbászkarikákat, a hagymaszeleteket és megszórjuk sajttal. A lap másik felét tojással kenjük és ráhajtjuk a kolbászos felére. Utána kívül is megkenjük tojással és megszórjuk reszelt sajttal. /Ha úgy hajtottam volna rá a tészta felét a másikra, hogy kicsit kilátsszon a töltelék, talán látványosabb lett volna a pizza!/ Megsütjük kb: 30 perc alatt.
|