Hozzávalók 4-6 személyre: 10 csirkecomb filézve, 2 ek füszeres liszt, 2 ek olaj, 1 fej hagyma felszeletelve, 4 szál zeller felszeletelve, 25 dkg kockára vágott burgonya, 35 dkg paradicsom negyedelve, 2 kk friss petrezselyem, 2 kk friss vágott kakukkfű. 3 dl csirkehúsalaplé, só, bors, 2 kk kukoricaliszt
Melegítsd elő a sütőt. A csirkecombokat forgasd meg lisztben, a hagymát pedig a forró olajban 2-3 perc alatt pirítsd meg. Szedd ki a hagymát és tedd abba az edénybe amiben majd sütni szeretnéd az ételt. A visszamaradt zsiradékban süsd szép barnára a combokat és tedd a hagyma tetejére. A zellert a burgonyát, a paradicsomot halmozd a combokra és szórd meg petrezselyemmel és kakukkfűvel. Az alaplét öntsd a a húsra, esetleg még fűszerezd, majd letakarva süsd 45 percig. A kukoricalisztet keverd el kis vízzel, öntsd az ételre, keverd el és fedő alatt még 10-15 percig süsd.
Ezt a receptet Benke Laci bácsi Főzzünk magabiztosan című modern konyhaművészeti kalauzában találtam.